Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Porkkana keitetty500g135kcal3g25.5g1g13g
Ohrasuurimo 400g1289kcal33g252.6g8g30.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19288g8731kcal729.8g813.8g262.2g109.8g
Valittu annoskoko9644g4366kcal364.9g406.9g131.1g54.9g
Annoskoko puolitettuna4822g2183kcal182.5g203.5g65.6g27.5g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422