Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)272g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 641g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 401g275kcal1.2g2.4g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g320g1096kcal22.1g249.9g1.3g4.2g
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Voi 22g163kcal0.3g0.1g18.2g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g45g27kcal1.1g2.2g3.1g0.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g288g87kcal2.9g11.5g0.9g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g548g658kcal120.5g4.9g19.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g5151kcal303.2g568.2g131.2g23.8g
Valittu annoskoko2560g2576kcal151.6g284.1g65.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna1280g1288kcal75.8g142.1g32.8g6g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290876