Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi435g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 31g101kcal2.5g19.6g0.6g2.8g
Kaurahiutale 35g130kcal5g19.8g2.5g3.5g
Perunamuusi152g121kcal2.4g18.4g4.1g1.2g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Rypsiöljy 39g346kcal0g0g39.2g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g244g816kcal29.2g160.8g5.8g20g
Vehnäjauho puolikarkea 139g478kcal14.2g97.5g1.7g4.9g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g8.7g27kcal1.1g5.3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g4124kcal108.8g663.6g108.2g67g
Valittu annoskoko1106g2062kcal54.4g331.8g54.1g33.5g
Annoskoko puolitettuna553g1031kcal27.2g165.9g27.1g16.8g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941