Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi622g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 44g144kcal3.6g28g0.9g4g
Kaurahiutale 50g186kcal7.2g28.3g3.6g5g
Perunamuusi218g173kcal3.5g26.3g5.9g1.7g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g55.9g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g348g1166kcal41.8g229.7g8.4g28.5g
Vehnäjauho puolikarkea 199g683kcal20.3g139.2g2.4g7g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g12g39kcal1.6g7.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g5891kcal156g948g154.8g95.4g
Valittu annoskoko1580g2946kcal78g474g77.4g47.7g
Annoskoko puolitettuna790g1473kcal39g237g38.7g23.9g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941