Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 13g43kcal1.1g8.4g0.3g1.2g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Perunamuusi65g52kcal1g7.9g1.8g0.5g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g104g350kcal12.5g68.9g2.5g8.6g
Vehnäjauho puolikarkea 60g205kcal6.1g41.8g0.7g2.1g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g3.7g12kcal0.5g2.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g1767kcal46.8g284.6g46.6g28.8g
Valittu annoskoko474g884kcal23.4g142.3g23.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna237g442kcal11.7g71.2g11.7g7.2g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941