Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi249g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 17g58kcal1.4g11.2g0.3g1.6g
Kaurahiutale 20g74kcal2.9g11.3g1.5g2g
Perunamuusi87g69kcal1.4g10.5g2.3g0.7g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g139g466kcal16.7g91.9g3.3g11.4g
Vehnäjauho puolikarkea 80g273kcal8.1g55.7g1g2.8g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g5g16kcal0.6g3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g2357kcal62.2g379.2g61.8g38.2g
Valittu annoskoko632g1178kcal31.1g189.6g30.9g19.1g
Annoskoko puolitettuna316g589kcal15.6g94.8g15.5g9.6g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941