Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g120g188kcal26.2g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 200g110kcal3.2g26.4g0.3g1.7g
Sieni tatti, hapero 20g5.5kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk10g3.9kcal0.2g0.8g0g0.5g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5g8.3kcal0.9g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3524g854kcal66g79g31g15.2g
Valittu annoskoko1762g427kcal33g39.5g15.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna881g214kcal16.5g19.8g7.8g3.8g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936