Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g144g226kcal31.4g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 240g132kcal3.8g31.6g0.4g2g
Sieni tatti, hapero 24g6.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk12g4.7kcal0.2g0.9g0g0.6g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.4g0.5kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6g10kcal1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g1025kcal78.6g94.2g37g18g
Valittu annoskoko2115g513kcal39.3g47.1g18.5g9g
Annoskoko puolitettuna1058g256kcal19.7g23.6g9.3g4.5g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936