Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g192g302kcal41.9g0g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 320g176kcal5.1g42.2g0.5g2.7g
Sieni tatti, hapero 32g8.8kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk16g6.2kcal0.3g1.2g0g0.8g
Vesi1921g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali96g20kcal1.2g3.3g0.2g2g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g8g13kcal1.4g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g1367kcal105.2g125.8g49.4g24.2g
Valittu annoskoko2820g684kcal52.6g62.9g24.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna1410g342kcal26.3g31.5g12.4g6.1g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936