Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g480g754kcal104.6g0g34.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 800g440kcal12.8g105.4g1.4g6.8g
Sieni tatti, hapero 80g22kcal1.5g2.3g0.4g1.5g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk40g16kcal0.7g3g0g2g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g8g1.6kcal0g0.5g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g33kcal3.5g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14096g3417kcal262.8g314.8g124g60.2g
Valittu annoskoko7048g1708kcal131.4g157.4g62g30.1g
Annoskoko puolitettuna3524g854kcal65.7g78.7g31g15.1g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936