Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g48g75kcal10.5g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 80g44kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Sieni tatti, hapero 8g2.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali24g5.1kcal0.3g0.8g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g342kcal26.2g31.4g12g6.2g
Valittu annoskoko705g171kcal13.1g15.7g6g3.1g
Annoskoko puolitettuna353g86kcal6.6g7.9g3g1.6g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936