Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 94g502kcal0.8g0.7g56.1g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 67g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g376kcal11.2g76.6g1.3g3.8g
Grahamjauho 93g304kcal9.8g56.2g2g9.2g
Mustikka metsä- 374g165kcal1.9g23.9g2.2g12.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g75g88kcal2.1g3g7.5g0g
Rahka Milbona187g127kcal22.8g7.3g0.4g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g4520kcal128.8g591.6g165g50.6g
Valittu annoskoko1194g2260kcal64.4g295.8g82.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna597g1130kcal32.2g147.9g41.3g12.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163