Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 783g4207kcal7g5.5g470g0g
Sokeri 799g3243kcal0g798.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 564g805kcal70.5g1.7g57.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 917g3145kcal93.4g641.5g11g32.1g
Grahamjauho 776g2543kcal81.9g470.7g17.1g76.8g
Mustikka metsä- 3133g1379kcal15.7g200.5g18.8g103.4g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g627g733kcal17.5g25.1g62.7g0g
Rahka Milbona1567g1065kcal191.1g61.1g3.1g0g
Sokeri 266g1081kcal0g266.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 564g708kcal62g1.5g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37856kcal1078.2g4953.2g1382.8g424.6g
Valittu annoskoko10000g18928kcal539.1g2476.6g691.4g212.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9464kcal269.6g1238.3g345.7g106.2g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163