Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 109g586kcal1g0.8g65.5g0g
Sokeri 111g452kcal0g111.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 128g438kcal13g89.4g1.5g4.5g
Grahamjauho 108g354kcal11.4g65.6g2.4g10.7g
Mustikka metsä- 437g192kcal2.2g27.9g2.6g14.4g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g87g102kcal2.4g3.5g8.7g0g
Rahka Milbona218g148kcal26.6g8.5g0.4g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 79g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g5273kcal150g690g192.6g59.2g
Valittu annoskoko1393g2637kcal75g345g96.3g29.6g
Annoskoko puolitettuna697g1318kcal37.5g172.5g48.2g14.8g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163