Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 125g670kcal1.1g0.9g74.8g0g
Sokeri 127g516kcal0g127.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.1g1.8g5.1g
Grahamjauho 124g405kcal13g74.9g2.7g12.2g
Mustikka metsä- 499g220kcal2.5g31.9g3g16.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g100g117kcal2.8g4g10g0g
Rahka Milbona249g170kcal30.4g9.7g0.5g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g6027kcal171.6g788.4g220.2g67.6g
Valittu annoskoko1592g3013kcal85.8g394.2g110.1g33.8g
Annoskoko puolitettuna796g1507kcal42.9g197.1g55.1g16.9g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163