Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 125g671kcal1.1g0.9g75g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 90g128kcal11.2g0.3g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Grahamjauho 124g406kcal13.1g75.1g2.7g12.3g
Mustikka metsä- 500g220kcal2.5g32g3g16.5g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g100g117kcal2.8g4g10g0g
Rahka Milbona250g170kcal30.5g9.7g0.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g6041kcal172g790.4g220.6g67.8g
Valittu annoskoko1596g3021kcal86g395.2g110.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna798g1510kcal43g197.6g55.2g17g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163