Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 156g837kcal1.4g1.1g93.5g0g
Sokeri 159g645kcal0g158.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 112g160kcal14g0.3g11.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g626kcal18.6g127.7g2.2g6.4g
Grahamjauho 154g506kcal16.3g93.7g3.4g15.3g
Mustikka metsä- 624g275kcal3.1g39.9g3.7g20.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g125g146kcal3.5g5g12.5g0g
Rahka Milbona312g212kcal38g12.2g0.6g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 112g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g7533kcal214.4g985.6g275g84.6g
Valittu annoskoko1990g3767kcal107.2g492.8g137.5g42.3g
Annoskoko puolitettuna995g1883kcal53.6g246.4g68.8g21.2g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163