Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 187g1005kcal1.7g1.3g112.2g0g
Sokeri 191g775kcal0g190.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 135g192kcal16.8g0.4g13.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g751kcal22.3g153.2g2.6g7.7g
Grahamjauho 185g607kcal19.6g112.4g4.1g18.3g
Mustikka metsä- 748g329kcal3.7g47.9g4.5g24.7g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g150g175kcal4.2g6g15g0g
Rahka Milbona374g254kcal45.6g14.6g0.7g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g9041kcal257.4g1182.8g330g101.4g
Valittu annoskoko2388g4520kcal128.7g591.4g165g50.7g
Annoskoko puolitettuna1194g2260kcal64.4g295.7g82.5g25.4g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163