Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 218g1172kcal2g1.5g130.9g0g
Sokeri 223g904kcal0g222.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 255g876kcal26g178.7g3.1g8.9g
Grahamjauho 216g709kcal22.8g131.1g4.8g21.4g
Mustikka metsä- 873g384kcal4.4g55.9g5.2g28.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g175g204kcal4.9g7g17.5g0g
Rahka Milbona437g297kcal53.2g17g0.9g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 157g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g10547kcal300.4g1379.8g385.4g118.2g
Valittu annoskoko2786g5273kcal150.2g689.9g192.7g59.1g
Annoskoko puolitettuna1393g2637kcal75.1g345g96.4g29.6g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163