Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 23g126kcal0.2g0.2g14g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Grahamjauho 23g76kcal2.4g14.1g0.5g2.3g
Mustikka metsä- 94g41kcal0.5g6g0.6g3.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g19g22kcal0.5g0.7g1.9g0g
Rahka Milbona47g32kcal5.7g1.8g0.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g1130kcal32.2g147.8g41.2g12.8g
Valittu annoskoko299g565kcal16.1g73.9g20.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna149g283kcal8.1g37g10.3g3.2g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163