Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 249g1340kcal2.2g1.7g149.6g0g
Sokeri 254g1033kcal0g254.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 180g256kcal22.4g0.5g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.3g3.5g10.2g
Grahamjauho 247g810kcal26.1g149.9g5.4g24.4g
Mustikka metsä- 998g439kcal5g63.8g6g32.9g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g200g234kcal5.6g8g20g0g
Rahka Milbona499g339kcal60.9g19.5g1g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g225kcal19.8g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g12054kcal343.4g1577g440.2g135g
Valittu annoskoko3184g6027kcal171.7g788.5g220.1g67.5g
Annoskoko puolitettuna1592g3014kcal85.9g394.3g110.1g33.8g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163