Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 281g1507kcal2.5g2g168.4g0g
Sokeri 286g1162kcal0g285.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 202g288kcal25.3g0.6g20.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 328g1126kcal33.5g229.8g3.9g11.5g
Grahamjauho 278g911kcal29.3g168.6g6.1g27.5g
Mustikka metsä- 1122g494kcal5.6g71.8g6.7g37g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g225g263kcal6.3g9g22.4g0g
Rahka Milbona561g382kcal68.5g21.9g1.1g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 202g254kcal22.2g0.5g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g13560kcal386.4g1774.2g495g152g
Valittu annoskoko3582g6780kcal193.2g887.1g247.5g76g
Annoskoko puolitettuna1791g3390kcal96.6g443.6g123.8g38g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163