Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 31g167kcal0.3g0.2g18.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Grahamjauho 31g101kcal3.3g18.7g0.7g3.1g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.7g4.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g25g29kcal0.7g1g2.5g0g
Rahka Milbona62g42kcal7.6g2.4g0.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g1507kcal43g197.2g54.8g17g
Valittu annoskoko398g753kcal21.5g98.6g27.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna199g377kcal10.8g49.3g13.7g4.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163