Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 312g1675kcal2.8g2.2g187.1g0g
Sokeri 318g1291kcal0g317.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 225g320kcal28.1g0.7g23g0g
Vehnäjauho puolikarkea 365g1252kcal37.2g255.3g4.4g12.8g
Grahamjauho 309g1012kcal32.6g187.3g6.8g30.6g
Mustikka metsä- 1247g549kcal6.2g79.8g7.5g41.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g249g292kcal7g10g24.9g0g
Rahka Milbona624g424kcal76.1g24.3g1.2g0g
Sokeri 106g430kcal0g105.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 225g282kcal24.7g0.6g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g15067kcal429.4g1971.4g550.2g169.2g
Valittu annoskoko3980g7534kcal214.7g985.7g275.1g84.6g
Annoskoko puolitettuna1990g3767kcal107.4g492.9g137.6g42.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163