Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 39g209kcal0.4g0.3g23.4g0g
Sokeri 40g161kcal0g39.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Grahamjauho 39g127kcal4.1g23.4g0.8g3.8g
Mustikka metsä- 156g69kcal0.8g10g0.9g5.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g31g37kcal0.9g1.2g3.1g0g
Rahka Milbona78g53kcal9.5g3g0.2g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g1883kcal53.8g246.2g68.6g21g
Valittu annoskoko498g942kcal26.9g123.1g34.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna249g471kcal13.5g61.6g17.2g5.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.7g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163