Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 47g251kcal0.4g0.3g28.1g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Grahamjauho 46g152kcal4.9g28.1g1g4.6g
Mustikka metsä- 187g82kcal0.9g12g1.1g6.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g37g44kcal1g1.5g3.7g0g
Rahka Milbona94g64kcal11.4g3.6g0.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g2260kcal64.2g295.8g82.6g25.4g
Valittu annoskoko597g1130kcal32.1g147.9g41.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna299g565kcal16.1g74g20.7g6.4g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163