Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 500g2686kcal4.5g3.5g300g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 360g514kcal45g1.1g36.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Grahamjauho 495g1623kcal52.3g300.5g10.9g49g
Mustikka metsä- 2000g880kcal10g128g12g66g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g400g468kcal11.2g16g40g0g
Rahka Milbona1000g680kcal122g39g2g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12766g24164kcal688.4g3161.6g882.6g271g
Valittu annoskoko6383g12082kcal344.2g1580.8g441.3g135.5g
Annoskoko puolitettuna3192g6041kcal172.1g790.4g220.7g67.8g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163