Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 55g293kcal0.5g0.4g32.7g0g
Sokeri 56g226kcal0g55.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.7g0.8g2.2g
Grahamjauho 54g177kcal5.7g32.8g1.2g5.3g
Mustikka metsä- 218g96kcal1.1g14g1.3g7.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g44g51kcal1.2g1.7g4.4g0g
Rahka Milbona109g74kcal13.3g4.3g0.2g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g2637kcal75g345g96.2g29.4g
Valittu annoskoko697g1318kcal37.5g172.5g48.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna348g659kcal18.8g86.3g24.1g7.4g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163