Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 62g335kcal0.6g0.4g37.4g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Grahamjauho 62g202kcal6.5g37.5g1.4g6.1g
Mustikka metsä- 249g110kcal1.2g16g1.5g8.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g50g58kcal1.4g2g5g0g
Rahka Milbona125g85kcal15.2g4.9g0.2g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g3014kcal85.6g394.4g110g33.8g
Valittu annoskoko796g1507kcal42.8g197.2g55g16.9g
Annoskoko puolitettuna398g753kcal21.4g98.6g27.5g8.5g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163