Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 63g336kcal0.6g0.4g37.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Grahamjauho 62g203kcal6.5g37.6g1.4g6.1g
Mustikka metsä- 250g110kcal1.3g16g1.5g8.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g50g59kcal1.4g2g5g0g
Rahka Milbona125g85kcal15.2g4.9g0.2g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal4.9g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g3021kcal86g395.2g110.4g34g
Valittu annoskoko798g1510kcal43g197.6g55.2g17g
Annoskoko puolitettuna399g755kcal21.5g98.8g27.6g8.5g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163