Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 70g377kcal0.6g0.5g42.1g0g
Sokeri 72g290kcal0g71.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 51g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g282kcal8.4g57.5g1g2.9g
Grahamjauho 69g228kcal7.3g42.2g1.5g6.9g
Mustikka metsä- 281g124kcal1.4g18g1.7g9.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g56g66kcal1.6g2.2g5.6g0g
Rahka Milbona140g95kcal17.1g5.5g0.3g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 51g63kcal5.6g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g3390kcal96.6g443.8g124g38.2g
Valittu annoskoko896g1695kcal48.3g221.9g62g19.1g
Annoskoko puolitettuna448g848kcal24.2g111g31g9.6g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163