Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7.8g42kcal0.1g0.1g4.7g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Grahamjauho 7.7g25kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g6.2g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Rahka Milbona16g11kcal1.9g0.6g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g377kcal10.8g49g13.8g4.2g
Valittu annoskoko100g188kcal5.4g24.5g6.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna50g94kcal2.7g12.3g3.5g1.1g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.6g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163