Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 78g419kcal0.7g0.5g46.8g0g
Sokeri 80g323kcal0g79.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Grahamjauho 77g253kcal8.1g46.8g1.7g7.6g
Mustikka metsä- 312g137kcal1.6g20g1.9g10.3g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g62g73kcal1.7g2.5g6.2g0g
Rahka Milbona156g106kcal19g6.1g0.3g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 56g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g3767kcal107.2g492.8g137.8g42.2g
Valittu annoskoko995g1883kcal53.6g246.4g68.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna498g942kcal26.8g123.2g34.5g10.6g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163