Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl150g600kcal0g150g0g0g
Oivariini vähärasvainen50g275kcal0.5g0.5g30g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai146g512kcal17.5g103.8g3.1g4.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.8g3kcal0g0.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Perunajauho 1dl=70g15g50kcal0g12.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2037g3872kcal88.2g597.2g120.6g15.8g
Valittu annoskoko1019g1936kcal44.1g298.6g60.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna509g968kcal22.1g149.3g30.2g4g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624