Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1473g1856kcal162g4.4g132.5g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1473g5891kcal0g1472.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen491g2700kcal4.9g4.9g294.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen736g243kcal24.3g36.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1436g5026kcal172.3g1019.5g30.2g43.1g
Leivinjauhe 49g86kcal2.6g18.6g0g0.2g
Raparperi 2455g827kcal16.9g135g2.5g34.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1473g486kcal48.6g72.2g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen221g1215kcal2.2g2.2g132.5g0g
Perunajauho 1dl=70g147g493kcal0.1g120.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g157kcal0g38.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38019kcal867.8g5865.6g1184.6g155.4g
Valittu annoskoko10000g19009kcal433.9g2932.8g592.3g77.7g
Annoskoko puolitettuna5000g9505kcal217g1466.4g296.2g38.9g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624