Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.3g40.5g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl450g1800kcal0g450g0g0g
Oivariini vähärasvainen150g825kcal1.5g1.5g90g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai439g1536kcal52.6g311.5g9.2g13.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Raparperi 750g253kcal5.2g41.2g0.7g10.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g149kcal14.8g22g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Oivariini vähärasvainen68g371kcal0.7g0.7g40.5g0g
Perunajauho 1dl=70g45g151kcal0g36.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6111g11616kcal265g1792g361.8g47.6g
Valittu annoskoko3056g5808kcal132.5g896g180.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1528g2904kcal66.3g448g90.5g11.9g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624