Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl600g2400kcal0g600g0g0g
Oivariini vähärasvainen200g1100kcal2g2g120g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai585g2048kcal70.2g415.3g12.3g17.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl3g12kcal0g3g0g0g
Oivariini vähärasvainen90g495kcal0.9g0.9g54g0g
Perunajauho 1dl=70g60g201kcal0.1g49.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8148g15489kcal353.6g2389.4g482.6g63.2g
Valittu annoskoko4074g7744kcal176.8g1194.7g241.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna2037g3872kcal88.4g597.4g120.7g15.8g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624