Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)736g928kcal81g2.2g66.3g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl736g2946kcal0g736.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen246g1350kcal2.5g2.5g147.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen368g122kcal12.2g18g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai718g2513kcal86.2g509.8g15.1g21.5g
Leivinjauhe 25g43kcal1.3g9.3g0g0.1g
Raparperi 1227g413kcal8.5g67.5g1.2g17.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen736g243kcal24.3g36.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen111g608kcal1.1g1.1g66.3g0g
Perunajauho 1dl=70g74g247kcal0.1g60.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g79kcal0g19.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19009kcal434.4g2932.8g592.4g77.6g
Valittu annoskoko5000g9505kcal217.2g1466.4g296.2g38.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4752kcal108.6g733.2g148.1g19.4g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624