Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl75g300kcal0g75g0g0g
Oivariini vähärasvainen25g138kcal0.2g0.2g15g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g256kcal8.8g51.9g1.5g2.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Oivariini vähärasvainen11g62kcal0.1g0.1g6.7g0g
Perunajauho 1dl=70g7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1018g1936kcal44g298.4g60g7.8g
Valittu annoskoko509g968kcal22g149.2g30g3.9g
Annoskoko puolitettuna255g484kcal11g74.6g15g2g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624