Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)900g1134kcal99g2.7g81g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl900g3600kcal0g900g0g0g
Oivariini vähärasvainen300g1650kcal3g3g180g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen450g149kcal14.8g22g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai878g3071kcal105.3g623g18.4g26.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Raparperi 1500g505kcal10.3g82.5g1.5g21g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen900g297kcal29.7g44.1g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen135g743kcal1.3g1.3g81g0g
Perunajauho 1dl=70g90g302kcal0.1g73.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12222g23233kcal530.2g3584g723.8g95g
Valittu annoskoko6111g11617kcal265.1g1792g361.9g47.5g
Annoskoko puolitettuna3056g5808kcal132.6g896g181g23.8g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624