Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1200g4800kcal0g1200g0g0g
Oivariini vähärasvainen400g2200kcal4g4g240g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1170g4095kcal140.4g830.7g24.6g35.1g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl6g24kcal0g6g0g0g
Oivariini vähärasvainen180g990kcal1.8g1.8g108g0g
Perunajauho 1dl=70g120g402kcal0.1g98.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16296g30978kcal707.2g4779g965.2g126.6g
Valittu annoskoko8148g15489kcal353.6g2389.5g482.6g63.3g
Annoskoko puolitettuna4074g7745kcal176.8g1194.8g241.3g31.7g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624