JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 823g1029kcal172.8g0g37g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g120g274kcal38.3g0.6g13.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.4g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g45g177kcal14.4g0g13g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g3062kcal456.8g19.2g127.8g2.6g
Valittu annoskoko1062g1531kcal228.4g9.6g63.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna531g766kcal114.2g4.8g32g0.7g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642