JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 914g1144kcal192g0g41.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g133g305kcal42.5g0.7g14.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original17g12kcal0.7g1.3g0.5g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g50g196kcal16g0g14.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g3402kcal507.2g21.2g142g2.8g
Valittu annoskoko1180g1701kcal253.6g10.6g71g1.4g
Annoskoko puolitettuna590g851kcal126.8g5.3g35.5g0.7g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642