JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1100g1376kcal231g0g49.5g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g160g366kcal51.2g0.8g17.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original20g14kcal0.8g1.6g0.6g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g60g236kcal19.2g0g17.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g4094kcal610.4g25.6g171.2g3.6g
Valittu annoskoko1420g2047kcal305.2g12.8g85.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna710g1024kcal152.6g6.4g42.8g0.9g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642