JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 183g229kcal38.4g0g8.2g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g27g61kcal8.5g0.1g2.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.3g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g0.9g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g10g39kcal3.2g0g2.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g680kcal101.6g4g28.2g0.6g
Valittu annoskoko236g340kcal50.8g2g14.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna118g170kcal25.4g1g7.1g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.8g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642