JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 275g344kcal57.8g0g12.4g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g40g92kcal12.8g0.2g4.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g15g59kcal4.8g0g4.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g1024kcal152.8g6.4g42.6g0.8g
Valittu annoskoko355g512kcal76.4g3.2g21.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna178g256kcal38.2g1.6g10.7g0.2g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642