JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 366g458kcal76.8g0g16.5g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g53g122kcal17g0.3g5.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.6g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g20g79kcal6.4g0g5.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 6.6g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1361kcal202.8g8.6g57g1.2g
Valittu annoskoko472g681kcal101.4g4.3g28.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna236g340kcal50.7g2.2g14.3g0.3g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642