JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 457g572kcal96g0g20.6g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g67g152kcal21.3g0.3g7.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.3g5.8kcal0.3g0.7g0.2g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g25g98kcal8g0g7.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g1701kcal253.8g10.8g70.8g1.4g
Valittu annoskoko590g851kcal126.9g5.4g35.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna295g425kcal63.5g2.7g17.7g0.4g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642