JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 731g915kcal153.6g0g32.9g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g106g244kcal34g0.5g11.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original13g9kcal0.5g1.1g0.4g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g40g157kcal12.8g0g11.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g2722kcal406g17.2g113.8g2.4g
Valittu annoskoko944g1361kcal203g8.6g56.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna472g681kcal101.5g4.3g28.5g0.6g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642