Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Sipuli, paistettu 80g81kcal1g3.9g6.6g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g256g52kcal1.5g9.7g0.8g3.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g598kcal36g2.4g50g0g
Juustoraaste emmental punaleima48g187kcal13.9g0g14.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200g276kcal37.5g0g14g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2416g2830kcal184.2g54.6g208.4g16g
Valittu annoskoko1208g1415kcal92.1g27.3g104.2g8g
Annoskoko puolitettuna604g707kcal46.1g13.7g52.1g4g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945